Over Manon

Ik werk ruim twintig jaar als klassiek homeopaat en heb daarvoor gewerkt als senior communicatieadviseur na mijn Masterstudie Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen. Gedurende die periode heb ik zes jaar Homeopathie gestudeerd aan de School voor Klassieke Homeopathie in Amersfoort. Mijn expertise omvat verder een leergang coaching, de ziekteclassificatie Masteropleiding en internationale trainingen van de Indiase artsen Banerji. Ik voldoe aan de PLATO eindtermen en ben geregistreerd bij de Stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO) volgens de vereisten van zorgverzekeraars.

Om mijn kennis bij te houden, volg ik vijf keer per jaar nascholingen van diverse homeopaten, zowel in binnen- als buitenland. Ik ben lid van de Nederlandse beroepsvereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en het therapeutenteam van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken. Als HBO-opgeleide therapeut ben ik geregistreerd bij de RBCZ, het kwaliteitsregister voor therapeuten in Nederland.

Om mijn passie voor homeopathie verder vorm te geven ben ik redacteur en columnist voor het homeopathie tijdschrift ‘HM’ van de Koninklijke Vereniging voor Homeopathie Nederland. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen.

Laat me weten als je nog specifieke vragen hebt of als er iets is waarmee ik je kan helpen!

Meer lezen?

Nog meer verhalen over de werking van homeopathie kunt u lezen in de digitale glossy ‘8verhalen’. Deze bevat eerdere publicaties uit het homeopathie magazine.