Over Manon

Ik ben klassiek homeopaat sinds 2004. Na mijn Masterstudie Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen heb ik als senior communicatieadviseur bij diverse organisaties gewerkt. Gedurende die periode heb ik zes jaar Klassieke Homeopathie gestudeerd aan de School voor Klassieke Homeopathie in Amersfoort. Verder heb ik diverse opleidingen afgerond:

  • Leergang Coaching van de School voor Coaching – 2003
  • Masteropleiding tot Register Homeopaat (RH) afgerond bij de Stichting Hahnemann Homeopathie – 2011
  • In 2012, 2013 en 2016 (internationale) nascholingen van de Indiase artsen Banerji.
  • Conform de laatste eisen van de zorgverzekeraars (PLATO eindtermen) geregistreerd bij Stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)Register Homeopaat (RH) en lid van het therapeutenteam van de Nederlandse Vereniging Kritisch PrikkenDaarnaast ben ik redacteur en columnist van het homeopathie tijdschrift ‘HM’ van de Koninklijke Vereniging voor Homeopathie Nederland. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen.

Meer lezen?

Nog meer verhalen over de werking van homeopathie kunt u lezen in de digitale glossy ‘8verhalen’. Deze bevat eerdere publicaties uit het homeopathie magazine.