Over Manon

Sinds 2004 ben ik werkzaam als klassiek homeopaat. Na mijn Masterstudie Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen heb ik als senior communicatieadviseur bij diverse organisaties gewerkt. Gedurende die periode heb ik zes jaar Klassieke Homeopathie gestudeerd aan de School voor Klassieke Homeopathie in Amersfoort.

Opleidingen:

  • Leergang Coaching van de School voor Coaching – 2003
  • Ziekteclassificatie Masteropleiding bij de Stichting Hahnemann Homeopathie – 2011
  • In 2012, 2013 en 2016 (internationale) nascholingen van de Indiase artsen Banerji.
  • Conform de laatste eisen van de zorgverzekeraars (PLATO eindtermen) geregistreerd bij Stichting Hoger Onderwijs Nederland (SHO).
  • 5 x per jaar nascholing van diverse homeopaten in binnen en buitenland.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH), van het therapeutenteam van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken en de RBCZ. RBCZ is het kwaliteitsregister in Nederland van HBO-opgeleide therapeuten. 

Redacteur Vereniging Homeopathie

Daarnaast ben ik redacteur en columnist van het homeopathie tijdschrift ‘HM’ van de Koninklijke Vereniging voor Homeopathie Nederland. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen.

Meer lezen?

Nog meer verhalen over de werking van homeopathie kunt u lezen in de digitale glossy ‘8verhalen’. Deze bevat eerdere publicaties uit het homeopathie magazine.